Over mij

Voor mijn werk stel ik drie doelstellingen: ik kan mijn creativiteit erin kwijt, ik doe iets waar ik gelukkig van word en ik doe iets waar ook anderen profijt van hebben.

Ervaring

De Charmeur (2015 – heden)
Information, Visualisation & Communication

De Charmeur staat voor het ontwikkelen van een product dat bij een groot publiek een sterke aantrekkingskracht heeft. Altijd met een knipoog. Als Charmeur organiseerde ik diverse evenementen (Pubquizzen, kleinschalige festivals en evenementen, le Tour de Couch) en assisteerde ik met het vormgeven van diverse projecten (het boek Klassiek in zicht, campagnemateriaal voor Zaanshart, televisie advertenties en meer). Ik ben een creatieve impuls voor projecten maar help ook anderen hun creativiteit te etaleren. 

Hub Creations (2017 – 2018)
New Business development en project management

Hub Creations ontwikkelt trainingen en interventies op maat om cultuurverandering op de werkvloer te realiseren. In samenwerking met de klant ontwerp ik een propositie en daarnaast manage ik designers, vertalers, animators, programmeurs, camerateams, fotografen en copywriters die het project uitvoeren. Klanten van Hub Creations zijn onder andere Shell, AkzoNobel, Nutreco, Tronox en Nationale Nederlanden.

Bits of freedom (2017 – 2018)
Campagnestrateeg

Bij Bits of Freedom was ik verantwoordelijk voor publiekscampagnes van Bits of Freedom. Hiervoor organiseerde ik onder andere een twaalf uur durende livestream vanuit het Volkshotel in Amsterdam, een briefcampagne vanuit een fictieve overheidsinstantie, een digitale donateurscampagne en deed ik de designs voor een Europese campagne voor e-privacy. Ik onderhield de social media kanalen en de nieuwsbrief en deed de productie van video-projecten. Tot eind maart was ik betrokken bij de campagne voor een tegenstem bij het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Jamin Hilversum (2015 – 2016)
Mede-eigenaar (voorheen winkelmanager 2004-2014)

Na tien jaar dienstverband heb ik mij ingekocht in het bedrijf, en gedurende anderhalf jaar als mede-eigenaar de bedrijfsvoering bepaald. Ervaring opgedaan in alle daarbijbehorende taken: personeelsmanagement, bevoorrading, administratie, marketing, klantenservice, productontwikkeling, acquisitie van zakelijke klanten, ontwikkeling van online platformen en het bepalen van de langetermijnstrategie. Gezamenlijk hebben wij in deze periode zowel de omzet kunnen verhogen als de kosten door strategisch gebruik van de beschikbare middelen kunnen verlagen.

Music Media and More (2012 – 2015)
Research & Development

Gedurende deze 2,5 jaar onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het integreren van een productietak binnen het bedrijf en daarbij gekeken naar de haalbaarheid van verschillende formats. Ik heb in samenwerking met de redactie van Brava NL en DJAZZ.tv een aantal pilots voor deze programma’s ontwikkeld en reclamevideo’s geproduceerd. Daarnaast assisteerde ik met de dagelijkse gang van zaken.

Oostvaarderscollege Almere (2008 – 2010)
Onderwijsbegeleider Media en Theater

Ik was betrokken bij het uitvoeren van verschillende taken, zoals begeleiding van onderwijzend personeel en media-integratie in het bestaande lesprogramma. Tevens verzorgde ik begeleiding van leerlingen in mediagerelateerde buitenschoolse activiteiten en gaf ik consult bij het opstellen van nieuwe onderwijsactiviteiten en talentbegeleiding/ontwikkeling.

Ik was betrokken bij de promotiecampagne voor het talentklassentraject voor de brugklassen. Met deze campagne wisten we voldoende stemmen binnen te halen om de Onderwijsprijs te winnen.

Er zijn natuurlijk baantjes die ik heb gehad maar hierboven niet nadrukkelijk beschrijf. Zoals cameraman bij Companions Opera (2006), medewerker bij banketbakkerij Van der Linde in Amsterdam (2007), lichttechnicus bij Club NOX in Almere (2008), Telemarketeer bij NIG Nederland (2010) en barmedewerker bij café de Keet (2015). 

Op iedere werkplek leer je dingen die je meeneemt naar je volgende project. De projecten die ik heb uitgelicht hebben hun grootste impact gehad op mijn werkervaring, mijn vaardigheden en interesses. Maar ook de andere projecten en banen hebben ervaring opgeleverd die mij zeer waardevol is.

Educatie

Universiteit van Amsterdam (2012 – 2015)
Bachelor Media en Cultuur – Televisie

Bachelor Media en Cultuur, specialisatie televisie. Aanvullende vakken Marketing & Management, Nieuwe media en Transmedialiteit.

Oostvaarders College Almere (2001 – 2007)
Profiel Natuur en Techniek, met als aanvullende vakken biologie, kunstgeschiedenis en beeldende vorming.

VWO diploma profiel Natuur en Techniek. Aanvullende vakken voor voltooiing profiel Natuur en Gezondheid. Daarnaast Kunstgeschiedenis en Beeldende Vorming met succes afgerond.

Vaardigheden

Talen
Nederlands (moedertaal) 95%
Engels 95%
Duits 40%
Frans 25%
Italiaans 15%
Programma's
Videobewerkingssoftware (Final Cut, Premiere) 90%
Video FX (Motion, After Effects) 83%
Webdevelopment (WordPress, Elementor) 75%
Basisprogramma's (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, soortgelijk) 90%
Overige vaardigheden
Presenteren 100%
Conceptontwikkeling 85%
Didactische vaardigheden 70%
Projectmanagement 75%
Copywriting 80%

Verhalen waar ik trots op ben

Over een aantal projecten die ik deed schreef ik blogs. 

Le Tour de Couch

Een race door hartje Amsterdam met banken op wieltjes. Vijf edities, ieder jaar groter.

Pubquiz

De activiteit waarmee je aan het begin van de week volle zalen trekt.

Marly Me

Muziek op de mooiste dag van je leven