Media

Gewoon zin om even door te klikken naar beeldmateriaal van projecten? Ga je gang!

Hieronder een verzameling van video’s. Totaal willekeurig toegevoegd. Ik vind het leuk om te kijken, dus jij vast ook. Als dat niet het geval is, dan kijk je niet. Simpel!

Last Thursday - The Rope

Officiële videoclip van de single, die wij aan het publiek presenteerden in oktober 2019. Met kantelingen in de horizon, draaibewegingen om de as en door het gebruik van kunstmatig licht verplaatsen we de kijker naar een droomwereld waarin het touw de spreekwoordelijke rode draad vormt.

Geen eenzame kerst...

Samen met Brian besloten we weer eens een kerstvideo te maken met de familie in beeld. De lat moest echter hoger dan voorgaande jaren, dus schreven we het nummer “Tijdens Kerst kan er niemand om ons heen”, een satirische kijk op familie, gastvrijheid en het stellen van grenzen.

Desperation Day​

Opnieuw bundelden Brian en ik de krachten om het publiek te informeren. Deze keer over de perfecte dag om een date te scoren: de dag vóór Valentijnsdag. In samenwerking met café De Jonge Admiraal maakten wij deze videopromotie. 

De derde date

Voor onze derde video tackelden wij het onderwerp daten, en om preciezer te zijn verwachtingen tijdens de derde date. Vlak voordat de #MeToo discussie losbarstte lieten wij vooral zien wat je niet moest doen. Op verzoek doen we een live-4D-versie van dit nummer.

Last Thursday Showreel 2018

Op 10 maart hadden wij onze eerste EP-release! We maakten een selectie van beelden en fragmenten die laten zien wat wij doen tijdens een optreden. Vooral muziek maken dus, maar dan heel goed

De online Pubquiz

Ja dat deed ik ook een keertje! Een aflevering van de online pubquiz presenteren. Een totaal andere ervaring dan presenteren in een café, maar goed om te doen. De heren van de Online Pubquiz hebben een topconcept voor de zaterdagavond!

Give it Time

Oorspronkelijk een Etude die ik schreef voor spelen op een DADGAD-gitaar: 3/4 van het nummer kan gespeeld worden met slechts 1 vinger en de intonatie is afhankelijk van op welke snaar de aanslag met rechterhand begint. Superchille opbouw, dramatisch en speels. Maar dat zijn mijn woorden.