De leukste evenementen sinds 2012

Meer dan tien jaar ervaring in het neerzetten van activiteiten waar meer dan tien jaar over nagepraat wordt.

 

Welkom bij De Charmeur! Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van unieke en vermakelijke evenementen op maat. Maar hoe zijn we hier beland?

Het begon allemaal met mijn passie voor trivia en entertainment. Als student begon ik quizzen te maken voor mijn lokale studentencafé, wat al snel een geliefde wekelijkse traditie werd. Na verloop van tijd verhuisde ik mijn quizzen naar Gollem, waar ik een nog breder publiek kon bereiken en de vraag naar mijn evenementen alleen maar groter werd.

Naarmate de boekingen toenamen, groeide het idee om mijn passie om te zetten in een bloeiend bedrijf. Tijdens de uitdagende periode van de Corona-pandemie zag ik een kans om onze diensten uit te breiden met iets nieuws en opwindends: Disco Bingo. Dit online fenomeen werd al snel een doorslaand succes, met meer dan 300 online evenementen die mensen van over de hele wereld samenbrachten voor een avond vol plezier en muziek.

Maar we stopten daar niet. Nu de wereld langzaam weer opengaat, hebben we besloten om onze Disco Bingo ook offline voort te zetten, zodat mensen ook in persoon kunnen genieten van deze bruisende ervaring.

Als liefhebber van geluidstechniek en muziek, was het voor mij slechts een kleine stap om onze diensten uit te breiden naar karaoke. Met een achtergrond in het leveren van geluidsapparatuur voor vrienden en het verzorgen van geluid bij Lig en Luister concerten in Amsterdam, voelde het als een natuurlijke uitbreiding van ons aanbod.

Bij De Charmeur geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten en het brengen van mensen samen door middel van entertainment. Of het nu gaat om een ontspannen quizavond, een swingende Disco Bingo of een spetterende karaoke-ervaring, wij zijn er om jouw evenement tot een succes te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons feest en laat De Charmeur jouw evenementen naar nieuwe hoogten tillen!

0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Verschillende locaties
0 +
Quizvragen gemaakt

Wat klanten over ons zeggen....

…want misschien hoor je liever van iemand anders hoe geweldig wij zijn. Net zoals wij.

Super dat je mijn website bezoekt!