Pubquiz

 

 Welkom bij de Quizmeister Pubquiz! 

Op zoek naar de ultieme bedrijfsactiviteit die teambuilding, plezier en competitie combineert? Zoek niet verder! De Quizmeister Pubquiz is dé perfecte keuze voor een onvergetelijke avond met collega’s.

Sinds 2012 brengen wij wekelijks groepen van 20 tot 200 personen samen voor een bruisende quizavond vol spanning en vermaak. Onze pubquiz, met 8 boeiende rondes inclusief een afbeeldingenronde, muziekronde en een uitdagende schatvraag, kan naar wens worden aangepast in lengte en inhoud, zodat het perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Het is geen verrassing dat verschillende bedrijven jaarlijks terugkeren voor deze geweldige activiteit. De Quizmeister Pubquiz heeft zich bewezen als dé favoriete bedrijfsactiviteit, waar teams samenwerken, hun kennis testen en de teamgeest versterken.

En het beste van alles? Onze pubquiz is beschikbaar op verschillende locaties, verspreid over diverse horecagelegenheden, zodat er altijd wel een geschikte plek is om mee te doen. 

Dus waar wacht je nog op? Breng je team bijeen, scherp je potlood aan en maak je klaar voor een avond vol spanning en plezier bij de Quizmeister Pubquiz!

Wil je de quiz een keer proberen? Wekelijks presenteer ik op maandag en dinsdag op verschillende locaties van Speciaalbiercafé Gollem een internationale pubquiz, zowel in het Nederlands als Engels. In Hilversum presenteer ik maandelijks de International pubquiz bij Theatercafé Muze. En Voor verschillende locaties van de Eendracht presenter ik vijf keer per jaar een Nederlandstalige quiz.

Mis deze kans niet om de banden binnen je bedrijf te versterken en de ultieme quizkampioen te worden – we zien je daar!

International quiz night @ Gollem Overtoom

Wanneer: iedere maandag

Aanvang: 20.30 uur

Duur: ongeveer 2/2,5 uur

Vragen in het Nederlands en Engels

Reserveren mogelijk

Super dat je mijn website bezoekt!