Samenwerken?

Wil je jouw horecalocatie naar een hoger niveau tillen met spannende en vermakelijke evenementen? Bij De Charmeur zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met horecalocaties, presentatoren, geluidstechnici en muzikale acts. Of je nu een café runt in hartje Amsterdam of een restaurant hebt in een klein dorpje in Groningen, wij hebben de perfecte oplossingen op maat voor jouw evenementenbehoeften.

Met onze wekelijkse pubquizzen en maandelijkse thema muziekbingo’s zorgen we ervoor dat jouw agenda altijd gevuld is met populaire activiteiten. Dit trekt niet alleen meer bezoekers aan, maar maakt je café ook aantrekkelijker voor privéboekingen. En het mooie is, wij helpen je graag met het opzetten van deze evenementen – van het vinden en trainen van een presentator tot het opzetten van promotie en advies over de uitvoering.

We begrijpen dat samenwerken flexibel moet zijn. Daarom ontvang je de quiz digitaal, zodat je kosten bespaart en milieuvriendelijk kunt zijn. Bovendien zien we onze samenwerking als een partnerschap, wat betekent dat je niet hoeft te betalen als het bezoekersaantal een keer te laag is om de quiz door te laten gaan. Ook bieden we exclusiviteit voor jouw locatie in een bepaalde omgeving, en je betaalt pas achteraf op basis van wat je hebt afgenomen.

We vragen je om de geleverde content alleen op de afgesproken datum te gebruiken en de quiz niet door te verkopen of content online te publiceren. Met deze eenvoudige regels hebben we al in tientallen gemeenten succesvolle evenementen georganiseerd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor samenwerking met De Charmeur? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets geweldigs creëren!

Super dat je mijn website bezoekt!